tisdag 30 september 2008

Det blev det lätta uppgiften. Palla att anstränga sig när det gäller något som är så tråkigt som språksociologi.
Jag ber till någon att det var sista gången jag stöter på det fuckade ämnet språksociologi.
För det kan verkligen gå och dö.

Ps. träningen gick brau idag och My ska få en morot med stjälk av mig! Ds
Sitter just nu och skriver på min sammanställning. Om jag ska välja den lätta uppgiften är jag klar. Om jag ska ta den svåra ahr jag lite kvar.
Vet inte vilken jag ska välja?

Jag lyssnar på lugna favoriter samtidigt, very nerdy, men jag tycker faktiskt att det är jäkligt avkopplande och väldigt no stress lixom.

Usch, nu har jag kört fast. Det finns verkligen för lite artiklar om varför dte finns skillnader mellan manligt och kvinnligt språk!

måndag 29 september 2008

Wihoo.
Jag hara bara en lektion idag 45min naturkunskap. Slutar vid 12.30, kommer hem supertidigt! men jag ska på möte innan dess, som jag hoppas går bra. Annars har jag ett hell framför mig.
Jag kan ju i så fall trösta mig med att vi inte har några lektioner imorgon=ledig!

Om mötet klaffar, så är möjligheterna för en toppenvecka mycket stora!

söndag 28 september 2008


Good night.
Jahapp tävling igår då. Usch va trött jag var, endå så prata jag hela vägen.
Själva tävlingen gick sådär. Jag har inte riktigt explosiviteten från start än. Men jag gjorde inga katastrof lopp utan godkända lopp rakt igenom. Så även om jag var helt död i slutet av tävlingen så simmade jag bra, vilket tyder på styrka och kondition åtminstone.
Vid 15.00 åt vi jättegod mat, men lite udda. En fet biff med massa kryddor i, potatismos med bacon i och någon smakstark sås.
Sedan blev slappt ett tag innan de sista loppen averkades. Sedan åkte vi hem och jag pratade återigen hela tiden. Vi kom hem lagom till 20.30 då speedwayen började, perfekt!
Hmm... men det dröjde bara någon timme innan jag slocknade och vaknade inte försen 10.00 när mamma väckte mig så att jag skulle hinna till träningen.
Det var ett superkort avbadspass som passade ganska bra med min tunga armar och döda ben.

Så fram tills nu har jag hjälpt therese med hennes fysik och kemi-läxa. Jag måste nog snart börja med mina egna. Men jag är supertrött, kanske ska vila lite först?

fredag 26 september 2008

Så, nu är det fredag igen. Det var på tiden.
Två lektioner - den första och den sista. Det är ganska drygt, men det finns väll inget man direkt kan göra åt det. Man får hoppas att tiden går snabbt helt enkelt, vilket den inte gör.

Annars ser det ut att bli en lugn fredag. DLK är inte speciellt lockande. Jag har tappat suget helt och hållet. Men vi får se när det kommer tillbaka. Men det blir lugnt fram tills Rookie iaf oavsett om jag skulle få tillbaka suget.
Imorgon bli det höstens första tävling för min del. Det blir lite sprintdistanser i Jönköping, det kan nog bli ganska bra. Jag känner mig i form men inte mina ben. Dem är kind of dead.
Fråga mig inte varför det vet jag inte.

Bara 40minuter kvar till lunch nu, sen bild och sen end of the schoolday.

onsdag 24 september 2008

























Ska detta betyda att jag börjar få lite flyt igen?
Eller var det bara en tillfällighet?

Slappt på media nu i vilket fall som hellst.
Jag har skrivit klart min 5000tecken-text.
Jag har gjort klart min testmall till våran helt nya frizon.
Det är typ det jag har gjort och kan göra.
Det känns segt att sitta här och hellst så skulle jag vilja vara hemma just nu.
Jag vill sova. Bara sova och sova och sova.
Det sista jag vill tänka på är samhällsläxan tills imorgon och sammanfattningsläxan tills nästa vecka. Det finns ingen inspiration att hämta någonstans. Inte ens medias fruit-time var särskilt givande idag förutom att vi treor blev bjudna på kokosbollar. Gott å andra sidan!
Nähäpp, bara för jag känner mig egocentrisk också får ni en bild på mig. hejdå

måndag 22 september 2008

that's gooood. real gooood.

Jag är dödligt nervös.
Jag skulle behöva ett moraliskt stöd.
Jag hoppas verkligen att allt löser sig imorgon.

söndag 21 september 2008

Äntligen!
ANDRA AVENYN ÄR IGÅNG!
Massa bäst på det liksom!

Mer peppigt: Småland vann TV-pucken! GRATTIS!

Opeppigt: Emil körde på min tå med linrulleanordningen!

lördag 20 september 2008

En allmänt jobbig dag.

fredag 19 september 2008

"Om du inte kan prata säg Grön Kanelbulle."
Ibland känner man sig bara så överkörd.
Hur jag vill ha det, både vet jag och känner jag, bäst själv.

onsdag 17 september 2008



Media firar rivningen av byggnaden!

måndag 15 september 2008

Helgen som varit bestod av fest i O-hamn för Henrik fyllde 20år. Och det var riktigt roligt! Fick till värsta perfekta fyllan, haha och det säger ju en del! Var länge sedan jag lyckades med det!
Men annars var det roligt också och mycket god mat!

Söndagen var ju inte helt så lyckad. En riktig jävla bakfylla åkte jag på. Men jag kände mig tvingad att träna, men som ni förstår, så blev det inte bättre då badmössan typ paketerade smärtan. Passet gjorde heller inte saken bättre - ett konditionspass som tog hur lång tid som hellst. Och som om jag inte var på dåligt humör då så berätta My att hon i veckan skulle se COLDPLAY på Globen. Jag blev helt stum och grundligt avundsjuk. Fatta vilken lyckost hon är!
Jag menar, COLDPLAY lixom! Shiet typ!
Resten av dagen var jag på allmänt konstigt och trött humör. Fast det blev bättre när amanda och jag pratat och messat lite.

Idag så har allt flytit på bra. Praktikplats är så gott som klar och intervjutid är bokad. Så det känns rätt bra. Att man är ledig imorgon och kan göra de andra läxorna då gjorde dagen ännu skönare. Sitter just nu och lyssnar på Amy Macdonald - This is the life. Underbar låt som ja glömt bort lite men johanna påminde mig om den. Och det tackar jag för!
Det var tänkt att det skulle bli gymnasiefest men efter allt som hänt så blir det inte det. Men att istället se på Hockey, HV71 - Frölunda, har jag ingtet emot. Äntligen börjar det igen! Så nu har jag något att reta emil för varje gång HV vinner och framförallt slår Brynäs med förnedrande siffror!

Nähäpp, om man skulle ta och hoppa in i en varm dusch snart. Jag får börja fundera på det i alla fall.

fredag 12 september 2008

Dräggel dräggel dräggel...
Victor Norén är så sjukt sexig att jag inte vet vart jag ska ta vägen!
Låten, visst helt fenomenal! Men jag säger bara Victor Norén....

torsdag 11 september 2008

Äntligen! Nu har jag fått tag på VTT Grafiska och han skulle ringa imorgon om praoplatsen så nu kan jag bara hoppas på att jag får praktik där. Lite jobbigt att inte veta, men skönt att pucken inte är hos mig, som man brukar säga.

Jag har inte bloggat på länge nu, jag vet. Men trots att det kan ha varit en av de slappaste veckorna någonsin, så har jag inte orkat. Jag har förövrigt intagit det skönaste schemat på åratal, tack vare att matte C inte var något för mig. Slutade bland annat 12.20 idag.
Å andra sidan innebar det en till håla och en förlängd sådan men det kan jag nog leva med. Det kanske kommer bra till användning på vårterminen då det är mycket som sker. Det går ju också lägga in grejer som inte har med skolan att göra då. Så ibland kommer jag nog glädjas över dem.
Egentligen så skulle man fixat en stor skön soffa eller hellst säng på media så att man skulle kunna sova lite. En helt lysande idé enligt mig. Men det skulle nog inte skolan tycka. De tycker nog att de är tillräckligt snälla genom att vi fått en mikrovågsugn. Som vi förövrigt älskar de dagarna det till exempel är fiskgratäng eller korvstroganoff.
Men imorgon, när det är kebab i pitabröd, existerar den inte. Haha! Det gör så att det liksom är värt att gå till skolan imorgon.

Men än så länge är inte denna dag slut. Ska träna ikväll - blir nog rätt lugnt. Sedan får man hoppas att msn funkar så att jag kan skicka iväg mejlet till rockparty. Det skulle vara rätt gutt att få det ur vägen också!

söndag 7 september 2008

Yes, jag känner mig väldigt effektiv idag.
Jag har övningskört, läst ut och skrivit sammanfattning på intervjuteknin och gjort kommunikationsläxan. Jag har även en idé om mitt blivande personporträtt.
Det känns rätt bra faktiskt. Det enda velandet jag har kvar är om det blir en fortsättning med matte C eller inte. Just nu ser det ut att ta stopp - finns så mycket annat jag kan lägga extra energi på istället och höja mina betyg än att kämpa för att ha ett betyg i matte c.

lördag 6 september 2008

Äntligen helg igen. Är tyvärr förkyld så jag ska bara ta det lugnt i helgen och läsa intervjuteknik!
Kanske var dumt av mig att gå till skolan igår, kände att stannat hemma och vilat hade hjälpt mig mest. Men man vill ju inte missa sitt sista skolfoto som blev katastrofalt fult. Så jag hoppas att åtminstone gruppfotot blir okej. För det enskilda kan ha varit bland det fulaste jag någonsin sett. Mitt hår var ju förstört sedan långt innan så det förbättrar ju inget heller.
Efter fotograferingen så var det dags att... trumvirvel*
...prova STUDENTMÖSSOR!
Hur roligt som hellst och alla var liksom superglada. Men fasen, lite läskigt var det. Jag kan omöjligt se mig själv i en studentmössa. Men snart är det dags, 9månader kvar innan man ska börja en ny fas i livet.
Men nu är ialla fall studentmössan beställd och enligt mitt tycke är den superfin! Beställde även ett champagne glas med gravyr. Så på en eller två minuter så hade man blivit av med 700:-.
Så visst var det tur att jag trots allt gick till skolan. Hade ju inte velat missa detta direkt.

Just det! Igår fick jag liv i min Ipod utan att gå till så kallade experter. Det är ren tur att jag är så teknisk. Helt otroligt. Min mamma blev till och med imponerad av vad jag åstadkommit.
Så nu lever den igen och man kan till och med snurra på snurran och trycka på knapparna samtidigt som det faktiskt händer något. Så ni kan ju gissa hur resten av kvällen såg ut. Jag, lyssnades på min Ipod.

torsdag 4 september 2008

Dunderhuvudvärk
Illamående
Hosta

Det kan sammafatta mitt tillstånd just nu. Det gick verkligen inte att pallra sig till skolan imorse. Mission impossible typ. Likaså träningen ikväll. Jobbigt att den ska behöva ta stryk eftersom jag känner mig i en sån fin träningsform just nu. Och det trots att jag hade lite känningar av att detta skulle ske på tisdagsträningen. Känns skittråkigt vettni.

onsdag 3 september 2008

Mediadag
Hela morgonen så har vi bara haft tråklektioner, dvs teori... i textkommunikation dessutom.
Strax innan lunchen så fick vi byta till grafisk kommunikation. Very much fun.
Vi har dessutom fått tillbaka X:mappen eller numera M:mappen.
Men det blev snabbt lunch, som faktiskt var riktigt god idag.
Kanske var för att karro och jag käka på media för att vi tog med matlådor.
Vi lyckades ta med lasagne båda två. Och det var gott. Fast det var på gränsen till för mycket ost på min. Men jag tycker om ost. Och nu vet jag inte vad jag skriver om längre.
Är klar med min huvudlayout nu och har precis börjat på en ny!
Måste tillbaka! Fika snart med!

måndag 1 september 2008

Det känns bättre idag. Försöker lägga allt bakom mig även att det gör ont.

Idag fick vi våra nya schema som ska vara helt klara(?). Annars så har det varit ganska slappt med lite slölektioner. Kollade på Värsta Språket på svenska lektionen, matteprov, genomgångar i både Nk:n och på kommunikationen.
Var trots det helt slut när jag kom hem och har vilat hela dagen. Jag kände att jag behövde det och nu vill jag duscha men vi har inte eldat än så det finns inget varmvatten.
Jag får helt enkelt hitta på något annat än så länge!