onsdag 4 november 2009

Jag vill ha mer jul!

Nu har snön kommit! Då jag är en jul-älskare i allra högsta grad blev jag glad när jag gick ut i köket "imorse" och såg att det snöade! Julkänslorna började smyga fram och gjorde mig på bra humör. Än så länge, ska jag väll tillägga. Snart när det blir halt och slaskigt kommer jag bli sjukt anti snön för då höjs min halkrisk med 100%, om inte mer. Då får den gärna försvinna och komma tillbaka lagom till julafton, helst dagen innan!

Men nu är det julkänslan som hägrar! Jag har suttit och planerat julklappar och förlängt min önskelista med några punkter. Så mycket mer kan jag inte göra, det är för tidigt för allt annat julstyr. Frågan är om det är för tidigt för lite julmusik? Minns jag inte fel så började Karro och jag med julmusik rätt tidigt? Det går lätt att ordna på spotify!

Först ska jag fixa mig något att äta, diska och sedan ta en lång dusch innan det börjar bli dags att ladda upp inför dagens Smallville(med julmusik!).



Till sist måste jag säga att lördagens Rookie-besök var jäkligt roligt och Hoffmaestro och Chraa var grymma!

1 kommentar:

  1. Men jaa! Måste göra en julmusik-spellista snarast. Och plocka fram min egenhändigt gjorda julsamlingsskiva: Karolinas höjdarpaket!

    SvaraRadera

Print down some words :)